четвер, 22 липня 2010 09:46

Гроші на ремонт Ради пішли на погашення боргів

Гроші на ремонт Ради пішли на погашення боргів

З настанням парламентських канікул в стінах Верховної Ради вже затіяли традиційний ремонт. Проте, не дивлячись на те, що в кошторисі парламентських витрат на нього передбачено 35 мільйонів гривень, ремонт буде тільки косметичним.

Як повідомили працівники ВР, в кулуарах вже зняли килими: частину віддали в хімчистку, частину замінять на нові, оскільки частина килимового покриття була випалена після застосування димових шашок. Паркет, який затерся, також піддався оновленню. А ось сесійну залу вирішили не чіпати, за винятком дрібних робіт - щось підфарбувати, підклеїти, підремонтувати апаратуру. Про заміну двох табло системи Рада, на що було виділено 4 мільйони 250 тисяч гривень, начебто не йдеться. На площі, перед будівлею законодавчих зборів, зараз вирівнюють тротуарну плитку.

Голова підкомітету з питань діяльності ВР Василь Кравчук підтвердив, що на Грушевського зараз проводиться лише дрібний ремонт. Левова ж частка коштів, за його словами, кинута на погашення заборгованості з капітального будівництва за попередні роки. Це стосується не тільки корпусу під куполом, але і будівель парламентських комітетів.

Нагадаємо, в середу, 21 липня, прем"єр-міністр Микола Азаров заборонив за рахунок бюджетних коштів купувати автомобілі, меблі і проводити ремонт. До такого рішення він дійшов після розмови з Президентом Віктором Януковичем про жорстку економію при підготовці бюджету наступного року.

У зв"язку з цим Азаров попередив членів уряду, керівників відомств навіть не планувати наступного року витрати на покупку нових службових автомобілів, дорогої техніки, меблів, грошей на ремонт кабінетів.

За матеріалами "Газеты по-Киевски"
Зараз ви читаєте новину «Гроші на ремонт Ради пішли на погашення боргів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути