Ексклюзиви
вівторок, 17 липня 2018 15:59

Нардеп привітав дружину зворушливим постом
10

Борислав Береза з дружиною Наталією
Фото: facebook.com/borislav.bereza
Борислав Береза з дружиною Наталією
Наталія Береза
Романтичний Береза подарував дружині букет тюльпанів на День закоханих
Борислав Береза з дружиною Наталією

Народний депутат Борислав Береза у день народження своєю дружини Наталії назвав її супер-напарником і розповів про початок їхніх стосунків.

На честь свята він написав великий ніжний пост у Facebook.

Gazeta.ua публікує повний текст сокровенного зізнання Берези.

"Колись давно, коли ми тільки познайомилися, то ти сказала мені, що мрієш про тихе і спокійне сімейне життя. І про подорожі. Я міг би тоді сказати тобі, що так все і буде. І міг би навіть реалізувати твою мрію про тихе і спокійне сімейне життя. А сенс? І як би ти далі жила б без мрії?

У відповідь я сказав, що навпаки подарую тобі життя, сповнене пригод і подорожей. Ти сказала: "Подивимося". І ось ти дивишся на ці американські гірки вже 25 років. Наташа, зауваж, у нас все склалося. Я виконав свою обіцянку, а ти продовжуєш жити з мрією і сподіваєшся на її реалізацію. Адже, як відомо, жити без мрії - це нудно і нецікаво. Так мріючи, ти вже більше двадцяти років зі мною - у всіх радощах, негараздах і подорожах!

Ну, що тобі розповісти про тебе? Ти - суцільне терпіння, спокій і витримка. Спасибі тобі за це. Тому що витримати трьох дітей, чоловіка і кота, у кожного з яких свої персональні таргани, - для цього треба бути якщо не Superwoman, то Superwife точно! Ти завжди можеш вислухати і підтримати будь-якого з нас. Навіть кота. Кота, до речі, підтримати легше за всіх, адже навіть Даша вже важча за нього. А якщо серйозно, то ти для всіх нас, як бухта абсолютної турботи і спокою, в яку завжди заходить сімейний корабель після штормів і негараздів агресивного світу.

Так було завжди. З самого початку! І коли ми займалися бізнесом і коли мене занесло в політику. Ти була проти останнього, але традиційно підтримала моє рішення. Хоча я бачив, що тобі цей вибір не до душі. І ти продовжуєш дивувати мене. Своїм терпіння, своєю витримкою, своїм умінням створити тепло і затишок в будь-якому місці, де це потрібно. Ти приголомшлива, красива, мудра і дуже світла. Спасибі тобі! Ти дуже ніжна і турботлива мама вже трьох дітей, ти вірна і надійна дружина, ти гостинна господиня і розважливий порадник. А ще ти друг. Справжній. Той, із яким не тільки діляться горем або печалями, а й той, який завжди буде радіти за твої досягнення.

І з тобою таки добре подорожувати. Ти на рівних зі мною сідаєш за кермо, щоб за 21 день перетнути Америку з Нью-Йорка в Лос-Анжелес. Ти їдеш на верблюді через всю пустелю Сахару і встаєш ні світ ні зоря, щоб побачити, як сонце встає над пісками. Ти ввечері знаходиш сили і можливості сісти в машину і їхати з Києва до Львова, тому, що наш друг відзначає там свій день народження! Ти... Цей список твоїх достоїнств можна продовжувати нескінченно. І це радує мене! Ти супер-напарник!

Наташа, душа моя, залишайся такою ж завжди і нехай ніхто і ніщо не затьмарює твоє життя. Я не рахуюся! Тому що я, мабуть, твоє покарання за якісь твої ж гріхи в минулому житті. Хоча мені реально цікаво, що треба було зробити в минулому житті, щоб тебе покарали мною? Може ти була Нероном і спалила Рим? До речі, це сталося в ніч з 18 липня на 19 липня 64 року. А це ж на наступну добу після твого дня народження. Я вгадав?))

Хоча я тобі сьогодні дещо пообіцяю. Я обіцяю, що коли-небудь я таки виконаю твоє бажання. Тільки можна, я термін уточнювати не буду? Ти ж сама все розумієш. А тобі побажаю ще одного - терпіння. Воно тобі необхідне завжди, як дружині, як мамі, як партнеру по життю і як будь-якій іншій людині, яка народилася і живе в Україні! І нехай все у тебе буде добре! Ми будемо старатися. Все! Я сказав все, а це значить, що навіть кіт буде намагатися!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко скромно привітав першу леді з народженням

Родина президента Петра Порошенка привітала його із 52-річчям 5-хвилинним відеороликом. Його зробили у вигляді випуску телевізійних новин. У ролі ведучої виступила дружина глави держави Марина Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп привітав дружину зворушливим постом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути