четвер, 06 вересня 2012 10:33

Нардеп Лукашук приїжджав до однофамільця свого опонента

Нардеп Лукашук приїжджав до однофамільця свого опонента
Фото: news.intv.ua

Після того проти Олександра Слободяна висунувся шофер із таким же іменем та прізвищем

Із президентом корпорації "Оболонь" на громадських засадах, народним депутатом Олександром В'ячеславовичем Слободяном у виборчому окрузі №187 Хмельницької області зареєструвався його однофамілець Олександр Миколайович Слободян.

Олександр В'ячеславович - політик, промисловець і український меценат. Про іншого Слободяна відомо мало: 35 років, народився в селі Сутківці Ярмолинецького району Хмельниччини, де має роботу водія ЗІЛу в сільськогосподарському товаристві "Берегиня".

Слободян-шофер зареєструвався кандидатом у депутати в останній день подачі документів.

"Точно не пам'ятаю, яке то було число, але зразу після планування, десь о 9-й ранку, мені зателефонував голова Ярмолинецької районної ради Валентин Мазур, - розповідає головний бухгалтер "Берегині" 47-річний Михайло Долина. - Питає: "У вас такий є - Слободян Олександр? Ким працює? Як би нам із ним зустрітися". Я кажу, що він робить шофером, на току. Возить зерно. А Мазур: "Почекайте, ми зараз під'їдемо". Приїхала машина. Я сів у неї, там крім Мазура був народний депутат Лукашук (Олег Лукашук, фракція "БЮТ-"Батьківщина". - "ред.). Ми разом поїхали на тік. Я показав Слободяна, і все. Яка там була розмова - не знаю".

Факт такої зустрічі заперечує депутат Олег Лукашук і кандидат-шофер.

"Ніхто до мене не приїжджав, і ніхто зі мною не спілкувався, - каже шофер. - Я пішов у політику сам, і ні під чий вплив не потрапив".

За минулий рік водій Олександр Миколайович задекларував доходи в розмірі 7,9 тис. грн. А за реєстрацію в народні депутати сплатив понад 13 тис. грн.

"Це мама дала, - пояснює. - Пенсію з картки не знімала. Тримає худобу і свині. Із того і живе".

"Двійники - це нечесна конкуренція на виборах. До такої підступності вдаються люди, які не можуть відстояти свою позицію у відкритій дискусії, - говорить політолог із "Першої рейтингової системи" Михайло Басараб. - Коли політики застосовують технологію клонів до своїх опонентів, то недооцінюють наших людей. Я б навіть сказав, що такі політики в такий спосіб видають своє зневажливе ставлення до своїх же виборців. Розрахунок на те, що виборці не здатні розібратися і випадково проголосують не за реального кандидата, а за його двійника".

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Лукашук приїжджав до однофамільця свого опонента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути