Ексклюзиви
понеділок, 11 січня 2021 18:06

Нардеп зі "Слуги народу" Дубінський потрапив під санкції США

Нардеп зі "Слуги народу" Дубінський потрапив під санкції США
Дубінського назвали частиною пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу. Фото: Ян Доброносов, Facebook.com/yan.dobronosov

Міністерство фінансів США запровадило санкції проти 7 громадян України та 4 українських інформаційних ресурсів за втручання в американські вибори.

"Сьогодні Міністерство фінансів США з контролю за іноземними активами - OFAC - вжило додаткових заходів проти 7 фізичних осіб та 4 суб'єктів, які є частиною пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача", - йдеться в повідомленні.

До санкційного списку ввійшов народний депутат від партії влади "Слуга народу" Олександр Дубінський, пише НВ.

Також у списку - помічник народного депутата Андрія Деркача, проти якого вже запроваджено санкції, Дмитро Ковальчук, колишній прокурор, причетний до публікації так званих "плівок Деркача" Костянтин Кулик, колишній нардеп-утікач, який перебуває під слідством, Олександр Онищенко, пов'язані з нардепом Деркачем Антон Симоненко і Петро Журавель, Андрій Теліженко.

Під санкціями США - ТОВ "Ера-Медіа", інформаційне агентство Only News, сайт NabuLeaks — nabu-leaks.com і ТОВ "Скептик / Бегемот Медіа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти розповіли, як низка нардепів пов'язані з Коломойським

Нардеп Андрій Деркач обирався по округу в Сумській області. У парламенті перебуває 7-ме скликання. Навчався в Академії ФСБ РФ.

Торік Посольство США заявило, що Деркач є російським агентом.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп зі "Слуги народу" Дубінський потрапив під санкції США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути