середа, 22 січня 2014 13:52

Напівсліпих майданівців чатують міліціонери

 

Міліціонери сторожать чотирьох активістів Майдану, яким під час штурмів 19 і 20 грудня вибило очі. Вони лікуються у офтальмологічному відділенні столичної Олександрівської лікарні, кожному лікарі видалили ушкоджене око.


"Постраждалі на Майдані хлопці, не переживайте за свою безпеку. Вас охороняють міліціонери чи "беркутівці". Сюди ніхто сторонній не зайде. Лікарня зачиняється на ніч", - сказала лікарка.


Очі видалили чотирьом: Валерію Бондарєву, Олексію Шатнюку, Ігору Демченку і Данилу Євтухову. "Ми тут у безпеці, поки наш стан не стабілізувався. Щойно лікарі поставлять свої підписи у виписках, нас затримають. Коридорами лікарні ходять підозрілі чоловіки, зазирають у палати", - кажуть вони.
У лікарню потрапив і оператор "Спільнобачення" Янек Фалькевич. Очі йому врятували.


- У перший день госпіталізації до хлопців у палату прийшов міліціонер, запропонував написати заяву. Всі відмовилися, - каже оператор. - До нас в лікарню приходили Ірина Геращенко і Марія Матіос (нардепи партії УДАР — Gazeta.ua), давали телефони юристів, раптом з лікарні нас забере автозак. Я розумію, що можуть прийти, але не боюсь. І в тюрмі люди живуть"

Зараз ви читаєте новину «Напівсліпих майданівців чатують міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути