неділя, 14 липня 2019 17:40

Напад на кандидата в нардепи виявився передвиборчим піаром

Напад на кандидата в нардепи виявився передвиборчим піаром
Напад на кандидата в нардепи Назарія Чепко виявився передвиборчим піаром. Фото: НВ

Заява кандидата в народні депутати по 192 виборчому округу Назарія Чепко про замах на життя, яке він оприлюднив на своїй сторінці в Фейсбуці, виявилося безпідставним.

Зокрема, заяву в правоохоронні органи щодо згаданого інциденту Назарій Чепко відмовився подавати. Про це повідомляє Newsone.ua.

За словами чергового лікаря травмпункту Городоцької районної лікарні Олександра Кушніра 13 липня близько 2:00 за допомогою звернувся чоловік, який представився Назарієм Чепко, і повідомив, що на нього напали і завдали кілька травм.

"Хворий був мною оглянутий, при цьому була виявлена ​​невелика рана на грудній клітці зліва, рана неглибока, поверхнева, тобто вона не проходила глибше шкіри, не ушкоджувала м'язової тканини, не проникала в плевральну порожнину, що могло призвести до більш серйозних наслідків. Така травма загрози для здоров'я або життя пацієнта не мала", - зазначає лікар Олександр Кушнір.

Також, за словами лікаря, оскільки Чепко заявив, що це кримінальна травма, згідно з нормативними документами він повідомив про інцидент співробітникам поліції.

"Дуже швидко протягом 5-7 хвилин працівники поліції приїхали, проте пацієнт Чепко Назарій відмовився писати заяву і давати будь-які пояснення. Вони з ним поспілкувалися, після чого вони пішли, а також за ними пішов додому Назарій Чепко в супроводі батька і дружини або співмешканки. Травми, які він отримав, ніякої загрози для здоров'я не становлять. Однак я порадив йому прийти до 9:00 ранку на повторний огляд і для того, щоб зробити щеплення від правця. І хоча я був на чергуванні до 8 ранку, я чекав його до 10, але Назарій Чепко не з'являвся в травмпункті", - сказав він.

У Олександра Гереги, якого Чепко звинуватив в інциденті спростовують інформацію. Представник штабу Гереги Валерій Парамей так коментує події:

"На жаль, необгрунтовані звинувачення проти політичних опонентів - поширений спосіб брудної агітації. Сприймаємо заяву кандидата в народні депутати Назарія Чепко про напад на нього, як спробу дискредитувати свого опонента по округу. Якщо на кандидата скоєно напад, він повинен звернутися до правоохоронних органів. Правоохоронці висувати версії і знаходити винних, а не сам кандидат. А із заявою в поліцію Чепко не звертався.

Його публічні закиди безпідставні і не підтверджені ніякими фактами або доказами.

Хочемо нагадати, що відповідно до закону за дії, що завдають шкоди честі, гідності та діловій репутації особи передбачена цивільно-правова відповідальність ".

Також журналісти каналу "Перший Подільський", які проводили власне розслідування так званого нападу відзначили, що на відео, на якому Назарій Чепко демонструє поранення, на місці порізу навіть не пошкоджена сорочка.

Зараз ви читаєте новину «Напад на кандидата в нардепи виявився передвиборчим піаром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути