вівторок, 08 травня 2018 12:20

Нам потрібно не йти в ЄС, а будувати Європу у себе - Рабінович

Нам потрібно не йти в ЄС, а будувати Європу у себе - Рабінович
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що ніхто, крім самих українців, не зможе зробити з України сильну і розвинену державу.

Щоб жити заможно у процвітаючій країні, українці повинні не їхати до Європейського Союзу, а будувати Європу у себе. Таку думку висловив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі львівського телеканалу НТА.

"Є хороший зараз штамп - нам треба йти в НАТО. Але НАТО вже 2 тисячі разів давало нам "гарбуза". Не можна ж так жити. 20 років ми пропонували взяти нас в НАТО, але якщо останній раз три дні тому керівники НАТО сказали, що мова про це не йде і не може йти, то навіщо ми знову туди сунемося? А тепер про Європу. В західній Україні знають, що таке Європа. Це поруч: вони під'їхали, подивилися і повернулися знову до себе. Ось так і треба Європу будувати у себе. Це безумство якесь нам придумали - "йдемо в Європу". З чим ми йдемо в Європу? Мити туалети там? Європа має бути в Україні. Майдан не мав на увазі, що ми поїдемо мити підлогу в Польщі. Він мав на увазі, що ми почнемо будувати у себе в Україні європейську систему", - підкреслив політик.

Парламентарій наголосив на тому, що ніхто, крім самих українців, не зможе зробити з України сильну і розвинену державу.

"А що таке Європа? Європа - це соціальні стандарти, достатні для життя людей, Європа - це медичне обслуговування, коли ти платиш страховку і не боїшся, що банк "зіпруть" разом з твоєю страховкою. Європа - це вільно виходити на вулицю гуляти. Чому ми не будуємо Європу у себе? Чому ми хочемо кудись поїхати, або чекаємо, щоб вони до нас приїхали і щось побудували? Нічого ніхто, крім нас, будувати тут не буде", - переконаний нардеп.

Нагадаємо, раніше лідер партії "За життя" заявляв, що його політична сила готова прийняти до своїх лав усіх, хто готовий будувати в Україні "Швейцарію Східної Європи".

"Ми зможемо врятувати нашу країну, якщо посадимо в один човен всіх, хто готовий працювати на благо українського народу. Наша політична сила запрошує до своїх лав усіх, хто готовий до діалогу і готовий прийняти нові умови гри. Ми потім розберемося в нюансах наших політичних поглядів, ми потім з'ясуємо стосунки. Зараз треба рятувати країну, рятувати економічно, треба дати людям можливість не просто виживати під гнітом влади, а розправити плечі, стати більш справними, багатшими, отримувати захист держави, користуватися своїми правами. Ми запрошуємо всіх створити нову, незалежну, нейтральну і сильну Україну, "Швейцарію Східної Європи", - констатував Вадим Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Нам потрібно не йти в ЄС, а будувати Європу у себе - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути