Ексклюзиви
вівторок, 01 жовтня 2013 10:55

Спецтема: Жорстоке зґвалтування на Миколаївщині

Нам закидають, що ми зриваємо євроінтеграцію — Любарець

Нам закидають, що ми зриваємо євроінтеграцію — Любарець
Фото: org.top100.rambler.ru

Основною причиною перенесення "Врадіївської ходи" є питання євроінтеграції.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав її координатор Василь Любарець.

"Опозиціонери та громадські діячі закидають нам те, що ми зриваємо євроінтеграцію, вимагаючи відставки Януковича. А команда президента думає зробити нас "цапами відбувайлами", аби було на кого показати пальцем, якщо Угоду не буде підписано. Ще однією причиною є те, що наш заклик "Всі разом і в один час" не був почутий політиками. Крім того, суд у справі Ірини Крашкової тільки розпочався. Ми вимагаємо, аби він був справедливий. Але усвідомлюємо, що хода може бути певного роду тиском на суд. Ми б не хотіли, щоб так відбувалося", - зазначив він.

За словами Любарця, учасники ходи не дуже зручні політикам, в тому числі опозиційним. "Ми вимагаємо зміни системи, народного контролю, зокрема над політиками. Хочемо, аби не була допущена помилка Майдану, коли не було створено органів контролю над діями президента. Бо саме через неї маємо такий стан справ в країні. Як ми бачимо, сьогодні парламентську опозицію нинішня система влаштовує. Вони хочуть лише замінити "регіоналів" на себе, а змін не пропонують. Про це свідчать їхні дії. Ще їм не подобається те, що ми себе позиціонуємо як господарів, а політиків — як наших слуг", - пояснив координатор "Врадіївської ходи".

Він також зауважив, що учасники ходи будуть приєднуватися до всіх повстань та протестних акцій, якщо вони будуть відповідати їхнім вимогам.

Зараз ви читаєте новину «Нам закидають, що ми зриваємо євроінтеграцію — Любарець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути