неділя, 29 вересня 2013 22:43

"Вступ до ЄС для Януковича гарантія, що його не посадять" - брати Капранови

"Вступ до ЄС для Януковича гарантія, що його не посадять" - брати Капранови
Фото: Тетяна Щербатюк

Письменники та видавці брати Капранови вважають, що зараз вже ніщо не може стати на заваді підписанню угоди з ЄС у Вільнюсі.

Як повідомили вони Gazeta.ua, до ЄС Україна зараз не йде, а біжить.

"Януковичу просто стало страшно. Бо вся еліта прекрасно розуміє, що ще два кроки і тут повстануть. А коли тут повстануть, то їхні Межигір'я, фабрики, пароходи у них не залишаться. Ніхто вже цивілізовано з ними розмовляти не буде. В 2004-му році було все цивілізовано. А після цього всього бєспрєдєла вони на палях будуть. Врадієвка це показала. І їм стало страшно. Бо Росія їх не захистить. А Європа дасть гарантію, що не посадять. Європа скаже: "Ні, давайте все по закону". У нас триста мавп натисли кнопки, і вже є закон. "А як цим законом їх сюди провели – то вже пробачте, у вас правова держава". Але у нас не правова держава. Правова – це справедлива", - зауважили вони.

І вимога звільнення Юлії Тимошенко Януковича не зупинить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова книга Капранових про історію України за форматом схожа на веб-сторінку

"Він "всьо порішає: пацан сказав – пацан сдєлав", і 2-го Юлю звільнять. Але вони щось таке придумають, щоб було "сєрєдінка наполовінку". І це все зі страху. Вони ж не можуть отак просто звільнити і сказати: "Іди в Президенти!". Щось вони придумають, якісь умови. У вищих еліт своя система домовленостей і понять. Є своя система гарантій, свої откати. Є президентський бізнес – ресурси. То вони скажуть : "Пообіцяй при ньому і при ньому, що ти не підеш у Президенти. А підеш – то ми тебе замочим і ніхто не буде мати претензій. А вона : "Ні, чуваки, випускайте мене так, без всяких умов, бо гірше буде", - продовжили вони.

Вже в середині еліт йдуть свої "розборки".

"Вони ж почали своїх мочить. І Мельник тому прикладом. А "Металіст" Ярославського? Просто взяли і забрали. Звісно, стає страшно, бо гарантій ніяких нема", - запевнили Капранови.

"До того ж, у нас звикли робити те, що сказали у Москві. А Москва зараз нас так активно жене в Європу! Просто пінками, продиху не дає. Так що бути нам у Європі", - підсумували брати Капранови.

Зараз ви читаєте новину «"Вступ до ЄС для Януковича гарантія, що його не посадять" - брати Капранови ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути