неділя, 04 листопада 2012 13:39

"Податковий ректор" Мельник програв в Ірпені зі всім своїм адмінресурсом

"Податковий ректор" Мельник програв в Ірпені зі всім своїм адмінресурсом
ФОТО: Obozrevatel.com

За результатами електронної обробки 100% протоколів на мажоритарному окрузі № 95 (Київська область) переміг представник Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" В'ячеслав Кутовий (26,9% голосів).

Як повідомляється на офіційному сайті Центральної виборчої комісії (ЦВК), його суперники, представник партії "УДАР Віталія Кличка" Олександр Юраков і представник Партії регіонів Петро Мельник, набрали 22,42% і 20,97% голосів відповідно.

В даний час ЦВК опрацювала вже 99,49% протоколів по мажоритарних округах. Не до кінця залишаються обробленими протоколи лише на трьох округах - № 11 у Вінницькій області, № 197 у Черкаській та № 223 в м. Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У "регіоналів" таке завдання – не віддати владу за будь-яку ціну"

В окрузі № 11 за результатами обробки 92,27% протоколів у лідери вийшов самовисуванець Олександр Домбровський, обійшовши на 2,18% представника "Батьківщини" Наталію Солейко.Саме тут було побито знімальну групу телеканалу ТВі.

В окрузі № 197 (оброблено 73,28% протоколів), як і раніше лідирує представник "Батьківщини" Леонід Даценко, обходячи самовисуванця Богдана Губського на 3,52%, але тут ОВК порахувала найменше протоколів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція кличе всіх на масовий мітинг під ЦВК

У столичному окрузі самовисуванець Віктор Пилипишин, обходячи представника" Свободи "Юрія Левченка на 31 голос (0,03%).

Залишається непроясненою ситуація в окрузі № 132 (центр - м. Первомайськ Миколаївської області), де спочатку за результатами опрацювання 100% протоколів на сайті ЦВК переможцем виборів був вказаний представник "Батьківщини" Аркадій Корнацький, а потім протягом дуже короткого часу кількість голосів за його опонента - кандидата від Партії регіонів Віталія Травянко - стрімко збільшилася. На даний момент в якості переможця на окрузі фігурує саме Травянко. Заворушення, спричинені таким "дивним" підрахунком, триваютьі досі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Майданів буде сотні і тисячі": у Первомайську продовжують боротьбу

Подібним методом діяли у 184-му та 94-му округах: переможців, кандидатів від УДАРу та "Батьківщини", згодом замінили невдахи-"регіонали" Федін та Засуха. "Перерахувати" голоси їм допомогли місцеві суди.

Зараз ви читаєте новину «"Податковий ректор" Мельник програв в Ірпені зі всім своїм адмінресурсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути