Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 18:59

Наливайченко стверджує, що у нього немає конфлікту з Ющенком

Наливайченко стверджує, що у нього немає конфлікту з Ющенком

Голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко наголошує, що в партії немає персонального конфлікту.

Про це він сказав, коментуючи повідомлення про наявність конфлікту між ним і лідером партії Віктором Ющенком, пише газета "Сегодня".

"Погано, що минула історія" Нашої України "вже привчила всіх саме до такого сприйняття подій в партії, я це спростовую", - підкреслив глава політради партії.

"Останні півроку ми почали наводити порядок в партії. Маємо перші результати", - зазначив Наливайченко.

За його словами, партія ожила, є бачення її розвитку, є здорова мета, є розуміння того, які провести організаційні зміни.

"Звичайно, це може когось дратувати, тому і поширюються плітки про надумані чвари. Не виключаю, що вони походять з кабінетів влади і від наших політичних конкурентів", - зазначив глава політради.

"Курс на оновлення партії, оптимізацію її роботи, забезпечення прозорості її рішень і ясності позиції - це вимога часу. Ці процеси - незворотні", - підкреслює Наливайченко.

Він зазначив, що в партії йдуть дискусії. "Вони не стосуються персон. Вони стосуються способу і системи роботи", - сказав Наливайченко.

Він заявив, що в п'ятницю відбудеться засідання політради партії. "Вона вирішить, наскільки ми готові проводити з'їзд, щоб втілити зміни, і коли проводити збори партійців", - зазначив глава політради.

"Для ефективності нам потрібна єдність. Цього намагаюся досягти, тому прошу слідкувати за нашими рішеннями і результатами, а не за розмовами навколо" Нашої України ", - підкреслив Наливайченко.

Нагадаємо, сьогодні українські ЗМІ повідомляли про існування особистого конфлікту між Наливайченка і Ющенка. Ющенко нібито звинуватив Наливайченка у спробі вкрасти у нього партію.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко стверджує, що у нього немає конфлікту з Ющенком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути