субота, 08 вересня 2012 15:25

Наказ тиснути на ТВі дав особисто Янукович - Томенко

Наказ тиснути на ТВі дав особисто Янукович - Томенко
Микола Томенко закликав українців починати боротьбу з чинною владою. Фото: pecherskyi.batkivshina-kiev.com.ua

Наказ тиснути на ТВі дав особисто президент Віктор Янукович. Про це на акції на підтримку телеканалу сказав віце-спікер ВР Микола Томенко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"На жаль, в Україні кіоск не можна поставити без президента і його команди. У нас не можна на базар зайти, бо там "смотрящіє" або з Макіївки, або з Горлівки. У нас, щоб влаштуватися у міліцію на роботу, треба заплатити за донецьку прописку, а потім і за посаду, - наголосив політик. - Тому коли мене питають про ТВі, я кажу: "Особисто Віктор Янукович сказав, що до 28 жовтня не повинно бути телеканалу ТВі".

Саме за наказом призедента, на думку Томенка, в Україні під вибори створюють спеціальний інформаційний простір і з цим треба боротися.

"За командою президента до 28 жовтня у нас буде підпорядкований інформаційний простір. Буде "Межигір'я-Інтер", "Межигір'я-Перший національний", "Межигір'я — 1+1". Ті, хто не вписуються, існувати не будуть", - підкреслив політик.

Томенко закликав українців починати боротьбу з чинною владою.

"На війні як на війні. Ми повинні чітко бачити, де опоненти, а де друзі. Виходячи з цього, ми повинні діяти у всіх напрямках. Ми будемо cтавити питання про відставку Нацради (Нацрада з питань телебачення і радіомовлення — ред.). Ми повинні щоденно у Януковича чи Азарова запитувати: чому ви знищуєте ТВі і свободу слова в Україні? Без такої жорсткої контратаки ми нічого не досягнемо. Треба бити в голову. Треба бити туди, де приймаються рішення", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Наказ тиснути на ТВі дав особисто Янукович - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути