четвер, 25 липня 2019 09:45

Найбільше нас здивували мажоритарники на Львівщині — Разумков

Найбільше нас здивували мажоритарники на Львівщині — Разумков
"Але і на Донбасі ми показали достройний результат", — керівник "Слуги народу". ФОТО: Facebook Дмитро Разумков

Найбільше результат мажоритарних кандидатів здивував партію "Слуга народу" на Львівщині, адже там посилено працював "Голос" Святослава Вакарчука та "Європейська солідарність" Петра Порошенка.

Про це керівник партії Дмитро Разумков розповів у інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Найбільше здивували, мабуть, ті, хто виграв на Львівщині. Їм було, мабуть, найважче, бо туди кинули великі ресурси й "Голос", і "Європейська солідарність". Тим не менш, хлопці молодці. І у нас непоганий результат на Львівщині загалом", — сказав керівник "Слуги народу".

У Донецькій і Луганській областях зберігся вплив "Опозиційної платформи — За життя", що не дало мажоритарникам можливості отримати "результат, на який вони заслуговують", зазначив Разумков.

"Але і на Донбасі ми показали гідний результат, і впевнений, що він був би кращим, якби виборча кампанія була трохи довшою. Тоді ми б змогли більше донести інформації про себе, про партію. Зауважте, що у нас став кращим результат у західній Україні, у Львові. Ми і під час президентської кампанії казали, що нам не вистачило часу про себе розповісти. Головне, що ми зберегли ту практично "зелену" карту України, яка була на президентських", — сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разумков натякнув на можливість "глибшого" використання російської мови на Донбасі

Найбільше округів на Львівщині виграли самовисуванці — 4, від партії "Голос" — 3, від ЄС і "Слуги народу" — по 2, "Самопоміч" — 1.

На Донеччині мажоритарники від "Слуги народу" не виграли жодного округу, на Луганщині — один.

ЦВК опрацювала 99,85% протоколів, до Ради проходить "Слуга народу", "Опозиційна платформа — За життя", "Батьківщина", "Європейська солідарність", "Голос".

Зараз ви читаєте новину «Найбільше нас здивували мажоритарники на Львівщині — Разумков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути