середа, 06 лютого 2013 22:38

Наглядова місія Кокса і Кваснєвського продовжиться в Україні ще два місяці

Наглядова місія Кокса і Кваснєвського продовжиться в Україні ще два місяці
Раніше очікувалося, що мандат місії буде продовжений до Вільнюського саміту Східного партнерства. Фото: rian.com.ua

Керівництво Європейського парламенту повернеться до питання про продовження або завершення наглядової місії Пета Кокса та Олександра Кваснєвського в Україні через два місяці, а до того часу місія продовжить свою роботу.

Таке рішення було ухвалене в середу в Страсбурзі, повідомляє "5 канал".

У Європарламенті зазначили, що через відсутність прогресу в роботі місії, її доцільність була поставлена під сумнів, однак після тривалої дискусії лідери політичних груп, віце-президенти та президент Європарламенту Мартін Шульц висловилися за те, аби знову обговорити питання роботи місії через два місяці. Звіт Кокса та Кваснєвського по результатах їхньої роботи в Україні поки що не готовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокс і Кваснєвський після 3-годинної зустрічі з Тимошенко не вийшли до журналістів

Раніше очікувалося, що мандат місії буде продовжений до Вільнюського саміту Східного партнерства, запланованого на листопад 2013 року.

Колишній президент Європарламенту Пет Кокс і екс-Президент Польщі Олександр Квасневський стали спостерігачами від Європарламенту за судовим процесом над екс-прем'єром України Юлією Тимошенко і почали роботу в червні 2012 року.

Згодом їхній мандат був розширений, і окрім справи Тимошенко вони також спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього тимчасово виконувача обов'язків міністра оборони Валерія Іващенка.

Зараз ви читаєте новину «Наглядова місія Кокса і Кваснєвського продовжиться в Україні ще два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути