четвер, 22 січня 2009 10:35

"Нафтогаз" готує фінансовий план

"Нафтогаз" готує фінансовий план
Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" приступила до підготовки фінансового плану, який буде поданий на затвердження Кабінету міністрів.

У прес-центрі нагадують, що у виконання урядових директив "Нафтогаз України" повністю завершив процес укладання контрактів і переходу на прямі відносини з ВАТ "Газпром" (РФ).

"Затвердження цього документа дозволить визначити цінову політику з природного газу для внутрішніх споживачів", - зазначають у держхолдингу, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, фінансовий план "Нафтогазу України" на 2008 рік був затверджений урядом у квітні минулого року і передбачав отримання доходу у розмірі 75 млрд. грн.

НАК "Нафтогаз України" об"єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території країни.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" готує фінансовий план». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути