Ексклюзиви
вівторок, 13 квітня 2021 11:47

"Нафіг потрібний такий канал" - журналіст Кіпіані про "Дом"

"Нафіг потрібний такий канал" - журналіст Кіпіані про "Дом"
Телеканал розпочав мовлення торік.

Якщо державний телеканал "Дом" не вважає за доцільне розкривати очі мешканцям окупованих територій на сутність країни-агресора Росії, то навіщо він потрібен. Про це написав у Facebook журналіст Вахтанг Кіпіані.

"Подивився свіже відео Дениса Казанского про авторку легендарного апокрифа про "распятого мальчика в трусиках". Жінка тепер живе в Росії й там її, за власним визнанням, "за людину не вважають", дитину обзивають і навіть б'ють у школі. Це при тому, що її чоловік - колишній борець за "русскій мір", "ополчєнєц".

Це відео за неповний день подивилися понад 100 тисяч людей. Теоретично ці історії про таку "вдячність" мав би поширювати телеканал, місією якого є показувати правду мешканцям окупованих територій про Росію й те, що їх чекає надалі.

І ексдонеччанин Денис мав би щодня виходити в ефір саме на цьому каналі. Не полінувався - запитав його: чи колись йому пропонували розміщувати своє відео чи працювати на каналі "Дом". Не пропонували. Чесно кажучи, я в шоці. Якщо цей канал не вважає за доцільне розкривати очі землякам на сутність Росії, то нафіг він потрібен", - пише Кіпіані.

Державний телеканал для тимчасово окупованих територій "Дом" розпочав мовлення 1 березня 2020 року, пише "Детектор медіа". У квітні цього року він перейшов в управління Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

На ДП "Мультимедійна платформа іномовлення України" виділено 298 млн 400 тис. грн бюджетних коштів - на канал "Дом" і UATV загалом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі - загострення: окупанти б'ють в усіх напрямках фронту. Маємо втрати

Раніше в ефірі "Дом" прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявляла про "українську російську мову". В ефірах телеканалу Мендель говорить російською.

Українські користувачі Facebook заяви речниці президента назвали поширенням "руского міра", яким "аплодують у Москві".

Зараз ви читаєте новину «"Нафіг потрібний такий канал" - журналіст Кіпіані про "Дом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути