середа, 15 вересня 2010 14:36

Над Азаровим згущаються хмари - "бютівець"

Над Азаровим згущаються хмари - "бютівець"

Уряд офіційно не запрошував члена бюджетного комітету Верховної Ради, народного депутата із фракції БЮТ Володимира Бондаренка на спеціальне засідання для обговорення проекту Податкового кодексу.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я не знаю, кого туди запросили і для чого. Мабуть, для прикриття одного місця. Кого Азаров вважає опозицією? Він на засіданні Верховної Ради назвав її "так называемой". Це вираження великої неповаги до людей, які нічим не гірші від нього, деякі і розумніші, мають більше життєвої практики, ніж Микола Янович. Він навчився тільки красти. Якщо Азаров вважає опозицією представників Віктора Балоги, то ця вибірковість характеризує його, як людину, яка не поважає опозицію", - зауважив Бондаренко.

Нардеп поцікавився, що Азаров хоче почути від опозиції щодо проекту Податкового кодексу.

"Ми з цього приводу вже висловилися. Сказали, що підтримуємо проект Миколи Катеринчука. Він суттєво відрізняється від урядового. Ми наполягаємо на тому, щоб саме цей проект ліг в основу документу", - додав він.

За словами "бютівця", Азаров потрапив в специфічну ситуацію.

"Йому треба прикритися нібито участю опозиції, громадян і бізнес-кіл в обговоренні документу. Мені сьогодні відомо шість варіантів Податкового кодексу: Клюєва, Колеснікова, Азарова, Папаїки, Адміністрації президента, Тігіпка. Прийняття кодексу свідомо затягують. Щоб опозиція не використала негатив від ухвалення документу під час місцевих виборів. Бо якщо його сьогодні ухвалити, то критика була б дуже жорсткою. А після виборів вони відкриють всі свої заготовки", - пояснив парламентар.

"Сьогодні Азаров відчуває, що його підставляють. Над ним згущаються хмари. На нього спишуть всі гріхи. І поставлять когось більш донецького. Президент бачить, як падають рейтинги Партії регіонів. Тому всі негативи треба буде на когось списати", - зазначив Бондаренко.

Нагадаємо, на засіданні уряду прем"єр-міністр України Микола Азаров запросив представників опозиції для обговорення проекту Податкового кодексу на спеціальне засідання Кабміну з цього приводу.

Зараз ви читаєте новину «Над Азаровим згущаються хмари - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути