пʼятниця, 27 листопада 2020 13:55

Нацраду з телерадіомовлення звинуватили в порушенні закону

Нацраду з телерадіомовлення звинуватили в порушенні закону
Нацрада з телерадіомовлення відмовляється продовжувати ліцензію радіокомпанії "Буковинська хвиля". Фото: ZIK.ua

Нацрада з телерадіомовлення, незважаючи на рішення суду, відмовляється продовжувати ліцензію місцевої радіокомпанії "Буковинська хвиля".

Про це написала у себе в Facebook народний депутат України 7 і 8 скликань Оксана Продан.

За її словами, "Буковинська хвиля" - "маленька, але дуже чудова радіостанція, яку любить в Чернівецькій області молодь за яскраву альтернативу румунському радіо". Невеликі порушення в роботі радіостанції були в 2017 році.

Продан нагадала, що після першої відмови в продовженні ліцензії радіостанція подала в суд, який визнав рішення Нацради "протиправним" і скасував його.

"Коли відмовили вперше, різні люди говорили про політику внутрішню і навіть зовнішню, про продаж частоти (біля кордону їх мало), про корупцію, тому після судових рішень трьох інстанцій я пішла представляти радіостанцію сама", - написала вона.

Зараз, як зазначає Продан, Нацрада знову порушила закон, порушивши права не тільки радіостанції, але і свої обов'язки щодо рішень суду, повторно прийнявши протиправне рішення, а значить - радіостанція продовжить боротьбу за мовлення, за альтернативу румунському радіо в прикордонній області.

"Знову радіостанція буде захищати своє право на роботу і закон від влади і знову переможе, але скільки сил і енергії відбирають!" - написала вона.

Зараз ви читаєте новину «Нацраду з телерадіомовлення звинуватили в порушенні закону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути