вівторок, 29 червня 2010 13:26

Нацрада відійшла до рук Хорошковського - Кармазін

Нацрада відійшла до рук Хорошковського - Кармазін
Народний депутат із фракції НУ-НС Юрій Кармазін вважає, що має бути проведено спеціальне розслідування щодо справжності диплому Оксани Єлманової, яку парламент призначив членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Кармазін зауважив, що голосування за цю кандидатуру - політичне рішення. "Воно далеке від фахового підходу. Сьогодні принизили все суспільство. Коаліція показала, що вона ніяк не рахується з опозицією. Пропозиції опозиційних фракцій не приймаються до уваги. Раніше коли була інша більшість, думка опозиції враховувалась кругом. І не тільки у випадку призначення членів Нацради", - пояснив депутат.

Він вважає ненормальним те, що у владу призначають родичів політиків. "Хочу сказати, що сьогодні Нацрада остаточно відійшла в одні руки – керівника СБУ (Валерія Хорошковського – ГПУ.)", - додав Кармазін.

Нагадаємо, Оксану Єлманову обрано членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

За проголосували 250 депутатів. Під час розгляду її документів, виявилося, що її диплом відрізняться від зразка дипломів, які насправді були випущені в 1996 році.

Єлманова є двоюрідною сестрою Ігоря Калєтніка - голови Держмитслужби та депутата фракції. Батько Ігоря Калєтніка - Григорій є депутатом від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Нацрада відійшла до рук Хорошковського - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути