Ексклюзиви
понеділок, 11 березня 2019 14:51

Нацкорпус дав Порошенкові тиждень

Нацкорпус дав Порошенкові тиждень
"Нацкорпус" поставив ультиматум президенту Петру Порошенкові. Фото: УНІАН

"Національний корпус" має намір продовжувати акції протесту, поки винні в розкраданні оборонної сфери не будуть покарані. Про це заявив лідер цієї партії Андрій Білецький на брифінгу у понеділок.

"Ми не будемо зупинятися в акціях "свинарчуків за грати", для нас – не дві людини з таким прізвищем, а абсолютно будь-яка скотина, яка краде на українській оборонці. Ми не будемо зупинятися, доки ці люди не сядуть за грати", – сказав Білецький, не уточнивши прізвищ, пише "Українська правда"

"Ми дали Порошенку тиждень. Щоб він використав останнє дієво право в Україні: взяв телефонну слухавку і наказав своїм лакеям – суддям і прокурорам – взяти себе в руки і заарештувати цих покидьків. Якщо цього не буде, наш наступний крок: субота 16 березня Майдан Незалежності", – заявив представник організації Родіон Кудряшов.

За його слова наступна акція націоналістів "буде вже без політичної символіки та прапорів".

"Куди ми підемо після подій на Майдані, ви дізнаєтесь на місці. З фантазією в нас нормально. І ми впевнені, що все у нас вийде", – додав активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будемо приходити ще і ще": Нацкорпус перекрикував Порошенка на мітингу

У Черкасах представники Національного корпусу намагалися прорватися на сцену, де відбувався виступ президента Петра Порошенка. Внаслідок сутички з правоохоронцями постраждали 15 поліцейських.

Також активісти пікетували Адміністрацію президента.

Зараз ви читаєте новину «Нацкорпус дав Порошенкові тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути