субота, 18 травня 2013 10:19

Національна революція, яка необхідна для зміни влади, не почнеться - Тризуб

Національна революція, яка необхідна для зміни влади, не почнеться - Тризуб
ФОТО: tsn.ua

Сьогоднішні акції опозиції „Вставай Україно" потрібно перевести у безстроковий режим, аж до повалення влади Януковича, однак опозиційні лідери до цього не готові.

Так вважає провідник націоналістичної організації „Тризуб" Дмитро Ярош.

Активісти „Тризубу" сьогодні будуть присутні на мітингу в Києві, та готові долучатися до повалення режиму в разі радикальних дій опозиціонерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівців" відвідують міліціонери в потягах, що йдуть на Київ

„Оскільки акцію проводять представники парламентської опозиції, то вони і будуть скеровувати людей. Куди скерують – сказати одозначно важко, бо опозиція не має чіткої лінії роботи. Яценюк то заявляє, що людям потрібно підніматися на повстання, то вже повстання не потрібно. Я знаю що в середовищі опозиції, як і в громадському русі, є багато людей, які готові до радикальніших дій. Вони б хотіли, щоб акцію оголосили безстроковою, з конкретними вимогами владі. Тоді і „Тризуб" готовий долучатися до формування самооборонних структур, які контролюватимуть процес зміни влади", ? каже Ярош.

В той же час націоналіст зазначає, що дуже сумнівається в радикалізмі опозиції.

„Не виключено що акція, на яку опозиція витратила величезну кількість часу і ресурсу, буде просто випуском пари. Національна революція, яка необхідна для зміни влади, не почнеться. Постоять, помітингують, і розійдуться. Лідери скажуть: зберемося восени на річницю Помаранчевої революції", - каже провідник „Тризубу".

Зараз ви читаєте новину «Національна революція, яка необхідна для зміни влади, не почнеться - Тризуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути