четвер, 26 січня 2012 18:36

Націоналісти УНА-УНСО можуть піти на вибори без Шухевича

Націоналісти УНА-УНСО можуть піти на вибори без Шухевича

Лідер УНА-УНСО, син головнокомандувача УПА Юрій Шухевич може відмовитись від персональної участі у парламентських виборах цього року. Натомість представники його партії обов'язково балотуватимуться, зокрема, у мажоритарних округах, заявив політик у коментарі Gazeta.ua.

"Мені вже поступали пропозиції взяти участь у виборах у мажоритарних округах. Навіть не в одному. Але я не дав відповіді на це. Може, у самих виборах і не важко взяти участь, бо це всього пару місяців наполегливої праці. Але прийти до ВР заради того, щоб прийти - мені не хочеться", - зізнався Шухевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В об'єднаній опозиції забули про Шухевича

Він також зауважив, що йому буде нелегко працювати в разі обрання його депутатом у парламенті. "Мені вже важко, чесно кажучи", - сказав лідер УНА-УНСО.

Політик припустив, що може взагалі відмовитись від персональної участі у виборах.

"У партійному списку воно легше, звісно, бо там ти йдеш у ВР в команді, тебе обрали, ти можеш відмовитись, а на твоє місце гарантовано прийде хтось наступний з партійного списку. А у мажоритарному окрузі вже не то", - відзначив Шухевич.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Опозиційна Угода: скинути Януковича і взяти більшість у Раді

Водночас, за його словами, УНА-УНСО планує брати участь у виборах, щоправда остаточний формат її виборчої боротьби ще не визначено.

"Ще багато питань не вирішено, тому я не можу сказати, як саме ми будемо брати участь у цих виборах - чи окремо, чи об'єднаємось з кимось, чи підпишемо якусь декларацію про спільні дії з опозицією", - підсумував Шухевич, додавши, що участь кандидатів-унсовців у мажоритарних округах також можлива.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти УНА-УНСО можуть піти на вибори без Шухевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути