Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2007 08:11

На засідання до Ющенка прийшли Добкін, Суркіс і Азаров (ФОТО)
6

Президент Віктор Ющенко підписав указ про забезпечення підготовки проведення чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Про це Ющенко заявив у середу на засіданні організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінального турніру Євро-2012.

Президент підкреслив, що впродовж 5-7 днів необхідно забезпечити виконання всіх організаційних і управлінських робіт до приїзду інспекції з УЄФА.


Він додав, що протягом цих днів необхідно вирішити всі організаційні питання, у тому числі по статусу об"єктів, майну, питаннях землевідведення.

"Більше кота за хвоста не потрібно тягнути. Я не буду повторювати існуючі проблеми, я чекаю рішень", - заявив президент, зауваживши, що якщо для цього необхідно провести засідання уряду чи організаційного комітету, то це потрібно робити.

Він припустив, що слабка координація, а також повільне здійснення підготовки до Євро-2012 пов"язані з тим, що досі не затверджена відповідна державна програма. Ющенко наголосив, що у перший день роботи Верховної Ради шостого скликання її необхідно затвердити.

Президент додав, що сьогодні питання розбудови інфраструктури є дуже важливим, оскільки Україна відстає по багатьох позиціях і це може взагалі поставити під питання проведення Євро-2012 в Україні.

Водночас президент висловив упевненість, що Україна вийде на нормальний режим підготовки до чемпіонату: "Якщо до кінця 2009 року ми не здамо спортивну інфраструктуру, тема перспективи чемпіонату є примарною".

При цьому він додав, що є лише два роки, щоб здійснити всі необхідні заходи у цій сфері:

"Я наполягаю, Вікторе Федоровичу (Янукович), щоб ми взяли декілька днів для того, щоб вирішити ці питання по суті", повідомляє УНІАН.


Фото: Микола Лазаренко, прес-служба Президента

Зараз ви читаєте новину «На засідання до Ющенка прийшли Добкін, Суркіс і Азаров (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути