вівторок, 23 липня 2013 18:16

На засіданні Київради вирішили, що позачергову сесію слід проводити в серпні

 

Позачергова сесія Київради має відбутися до 20 чисел серпня, але перед цим необхідно досягти компромісу з народними депутатами від опозиції.

Про це повідомив депутат Київради, лідер фракції "Республіка Київ" Денис Москаль. До такого висновку прийшли лідери депутатських фракцій Київради і голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов на зустрічі у вівторок.

"Зустріч завершилася. Депутати вийшли з твердим переконанням, з яким і заходили до керівника адміністрації: цю сесію необхідно проводити", - повідомив Москаль агентству.

Відповідаючи на питання про те, чи обговорювалася дата сесії Київради, депутат сказав: "До 20-х числі серпня, щоб працівники соціальної сфери отримали 20% надбавку".

У той еж час, на зустрічі наголошувалося, що для успішного проведення сесії, необхідно знайти компроміс з депутатами від опозиції, зокрема, депутати Київради готові повторно прийняти звернення до Верховної Ради з проханням призначити позачергові місцеві вибори в столиці.

Крім того, і Попов, і керівники депутатських фракцій Київради, мають намір провести переговори з народними депутатами.

Нагадаємо, що лідери фракцій Київради "БЮТ-Батьківщина" та "УДАР" на зустріч з головою КМДА не прийшли.

Зараз ви читаєте новину «На засіданні Київради вирішили, що позачергову сесію слід проводити в серпні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути