понеділок, 03 квітня 2006 12:22

На Закарпатті лідирує "Наша Україна"

Депутатами Закарпатської обласної ради за підрахунками 100% бюлетенів стали представники семи політичних партій і блоків. Серед них блок "Наша Україна", Блок Юлії Тимошенко, Партія регіонів, Народний блок Литвина, "КМКС" (в перекладі з угорської - Товариство угорської культури Закарпаття ) "Партія угорців України", Демократична партія угорців України і Соціалістична партія України. Про це повідомили у Закарпатській обласній територіальній виборчій комісії.

За інформацією ТВК, за "Нашу Україну" проголосували 23,08% виборців, за Блок Юлії Тимошенко - 19,22%, за Партію регіонів - 11,54%, за Блок Литвина - 5,24%, за "КМКС" "Партія Угорців України" - 3,40%, за ДПУУ - 3,12%, за СПУ - 3,11% виборців.

Як повідомили в обласній ТВК, 4,09% виборців не підтримали жодного кандидата. Явка виборців Закарпатської області на вибори становила 61,5%.

Всього Закарпатська обласна територіальна виборча комісія зареєструвала списки кандидатів від 39 обласних організацій партій і блоків на вибори депутатів облради, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті лідирує "Наша Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути