середа, 02 листопада 2011 17:13

На Волині партійці Кириленка переметнулись до Яценюка

На Волині партійці Кириленка переметнулись до Яценюка

Правління Волинської обласної та Луцької міської організації партії "За Україну!" рекомендувало партійцям вступити у "Фронт Змін".

Про це повідомив колишній очільник Волинської обласної організації партії "За Україну!" Ігор Гузь.

"Час малих партій закінчився. В парламент можуть потрапити лише декілька структур. Розпорошувати голоси не потрібно. Тому ми працюватимемо в рамках партії Арсенія Яценюка "Фронт Змін", - сказав Гузь.

З 1 листопада його призначено керівником виборчого штабу "Фронту Змін" у Волинській області. Посаду виконуючого обов'язки голови Волинської обласної організації партії й надалі продовжує займати очільник Луцької міської організації партії, депутат Луцької міськради Олександр Пиза.

Що ж до власних націоналістичних поглядів, то Ігор Гузь заявив, що сподівається, що партія Арсенія Яценюка буде типовою право-центристською партією, яка є в Європі, а тому йому і його колегам там буде комфортно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фронт змін" може стати другою "Нашою Україною" - політолог

"Йдеться про те, що в 2015 році кандидат від опозиції повинен взяти більше 50% голосів", - сказав Гузь.

В Луцьку фракція партії "За Україну!" налічує 4 депутатів, 2 з яких є позапартійними. Сам Ігор Гузь є депутатом Волинської обласної ради, обраний по мажоритарному виборчому округу за підтримки цієї партії. Також є 3 депутати в Ківерцівській міській раді, які представляють цю політичну силу, 2 - в Луцькій районній та 1 депутат в м. Нововолинську.

За словами Гузя, більшість з них приєднаються до партії Арсенія Яценюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко хоче, щоб БЮТ і "Фронт Змін" ішли до Ради з окремими списками

Щодо ситуації в інших регіонах України, то новоспечений керівник виборчого штабу Яценюка на Волині повідомив, що нещодавно у Тернополі місцеві осередки "За Україну!" приєдналися до "Фронту Змін".

"За Україну!" на всеукраїнському рівні буде співпрацювати або із "Фронтом Змін", або з "Батьківщиною". Тому партійці на місцях все одно підтримуватимуть одну з цих політичних сил", - заявив Гузь.

Як відомо, партію "За Україну!" очолює народний депутат В'ячеслав Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «На Волині партійці Кириленка переметнулись до Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути