понеділок, 29 жовтня 2012 22:29

На Волині кандидат від "Батьківщини" та його команда почали голодування
5

Фото: Фото: прес-служба Ігоря Гузя

Кандидат у депутати від Об'єднаної опозиції на Волині та його команда оголосили голодування на знак протесту проти фальсифікацій на користь самовисуванця.

Про це повідомили у прес-службі Ігоря Гузя, кандидата по одномандатному округу № 21 з центром у місті Ковелі. Станом на 60 % опрацьованих бюлетенів він лідирує з невеликим відривом у 1,82 % від опонента-самовисуванця Степана Івахіва.

Спостерігачі та члени виборчих комісій від кандидата помітили чисельні порушення на виборчих дільницях: перевірка головами комісій бюлетенів перед вкиданням їх виборцями до урн, агітація у день виборів, підкуп виборців, не пускання журналістів на дільниці.

"Згідно даних ЦВК ми випереджаємо Івахіва. Маємо 12 скарг стосовно процесу підрахунку голосів, на руках протоколи. Але ОВК відмовляється розглядати скарги. Кількох спостерігачів від опозиційних партій було видалено з виборчих дільниць, бо вони говорили про порушення. За нашими підрахунками у нас вкрали більше 3 тисяч голосів", - розповів Gazeta.ua Ігор Гузь.

Зараз 7 учасників команди Гузя знаходяться у приміщенні Окружної виборчої комісії в Ковелі. Кандидат у депутати каже, що вони голодуватимуть безстроково, вимагатимуть перерахунку голосів на деяких дільницях. Також збираються подавати до суду.

Підтримати голодувальників приїхав народний депутат Андрій Парубій.

Нагадаємо, Гузь є депутатом Волинської облради.

Зараз ви читаєте новину «На Волині кандидат від "Батьківщини" та його команда почали голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути