пʼятниця, 08 червня 2012 10:13

На відкритті Євро-2012 у Польщі Януковича зустрінуть протестом

На відкритті Євро-2012 у Польщі Януковича зустрінуть протестом
Українці попросять європейців бойкотувати українську владу. Фото: tyzhden.ua

Президент Віктор Янукович відвідає Польщу в п'ятницю з робочим візитом для участі в офіційній церемонії відкриття Євро-2012.

Про робочий візит глави української держави повідомляє його прес-служба.

Раніше президент Польщі Броніслав Коморовський розповів, що зустрінеться з українським колегою під час відкриття Євро-2012 у Варшаві 8 червня і під час закриття турніру 1 липня в Києві.

Тим часом, активісти української громади у Варшаві мають намір виступити з "просвітницькою акцією" проти Януковича. Вони планують в центрі польської столиці роздавати вболівальникам листівки польською та англійською мовами із закликом "не залишати Україну наодинці з диктатурою і злом", повідомляється на медіапорталі української діаспори.

Зокрема, українці попросять європейців бойкотувати українську владу, яка "встановлює в країні авторитаризм", і підтримати Україну та її народ.

В акції візьмуть участь українські письменники, вчені, бізнесмени, музиканти та студенти, які живуть і працюють у Варшаві. Вони зберуться біля Королівського замку у місті, а потім вирушать по центру міста до Національного стадіону.

Зараз ви читаєте новину «На відкритті Євро-2012 у Польщі Януковича зустрінуть протестом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути