четвер, 20 жовтня 2011 16:38

На виборах-2012 буде шалений адміністративний тиск – Кличко

На виборах-2012 буде шалений адміністративний тиск – Кличко

Лідер партії УДАР Віталій Кличко розуміє, що боротьба під час парламентської камапнії 2012 року буде дуже тяжка, буде шалений адміністративний тиск. Разом з тим він впевнений, що досягне нормального результату, який буде змушений захистити.

Про це Кличко сказав 20 жовтня кореспонденту Gazeta.ua під час прес-конференції в Рівному.

Політик переконаний, що його політична сила буде представлена в парламенті навіть за умови підняття прохідного бар'єру до 5%. Він висловив готовність до об'єднання у Верховній Раді з опозиційними партіями.

"Ми маємо дуже великий кредит довіри. Я впевнений, що наша політична партія буде представлена у Верховній Раді. Про це говорять соціологічні дослідження, які дають нам сьогодні 6% підтримки українців. Я впевнений, що в нас буде щонайменше 10 відсотків підтримки й ми матимемо свою фракцію. Ми зможемо об'єднатися з іншими політичними силами опозиції в парламенті для того, щоб диктувати умови українців. Відстоювати інтереси не фінансових групп, а українців та країни. Це наша мета", - зазначив Віталій Кличко.

Лідер політичної партії "УДАР" не відкинув можливість його участі у президентських перегонах.

"Що стосується мого президенства, то це не питання зараз. Але це питання залежить від українців, кого вони обиратимуть. Це питання не 2012 року", - сказав він.


Зараз ви читаєте новину «На виборах-2012 буде шалений адміністративний тиск – Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути