неділя, 25 березня 2012 14:24

На тлі Порошенка уряд виглядатиме недолуго - Пишний

На тлі Порошенка уряд виглядатиме недолуго - Пишний
На думку Пишного, у Порошенка туманні політичні перспективи. Фото: epravda.com.ua

Рішення очолити міністерство економіки далося Петру Порошенку непросто, вважає заступник голови "Фронту змін" Андрій Пишний. Про це він заявив у коментарі для Gazeta.ua.

"Входження Порошенко у владу спробують використовувати, щоб напередодні парламентських виборів підлатати безнадійно зіпсований образ "уряду реформаторів" і позагравати з Європою, - каже політик. - Порошенко об'єктивно набагато кращий професіонал, аніж абсолютна більшість інших урядовців, на його тлі нинішній "уряд проффесіоналів" виглядатиме ще більш недолуго. Показово, що після двох років такого правління влада прийшла до гострої потреби кардинально переглядати свою кадрову політику і виявилося, що працювати в Партії регіонів нікому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко висунув Януковичу умову звільнити політв'язнів - джерело

Про політичну перспективу Порошенка Пишний говорити відмовився.

"Єдине, що для мене очевидно - це те, що з набагато більшою ймовірністю система спробує зламати Порошенка, ніж він сам зможе зламати систему. Адже на сьогоднішній день цією системою керують ті, хто її і створив. І саме цим людям Порошенко-міністр буде підпорядкований і підконтрольний. Треба розуміти, що питання не у прізвищі окремого міністра, питання в принципах і пріоритетах режиму Януковича, а вони однаково руйнівні і для країни, і для окремо взятої особистості, хай навіть і такої, як Петро Порошенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка можуть виникнути прем'єрські амбіції - економіст

На питання, хто кого переграє, Андрій Пишний відповів:

"Є така приказка: компроміс між добром і злом завжди відбувається за рахунок добра. І Петро Олексійович на такий компроміс згодився. Не думаю, що йому дадуть зайти надто далеко в його ініціативах, де б це реально загрожувало корупційним інтересам нинішньої влади".

Зараз ви читаєте новину «На тлі Порошенка уряд виглядатиме недолуго - Пишний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути