понеділок, 22 червня 2009 12:45

На Тігіпка працює "стара" команда Януковича

На Тігіпка працює "стара" команда Януковича

Кандидат на посаду президента Сергій Тігіпко зізнався, що на нього зараз працює вся та команда, що працювала в 2004 році на кандидата в президенти Віктора Януковича.

Про це Тігіпко, що очолював штаб лідера Партії регіонів на минулих президентських виборах, заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Практично всі люди, що були зі мною в 2004 році, працювали в штабі, вони зараз зі мною вже працюють, що стосується технологів, то ми запрошуємо різних фахівців, що допомагають нам розробляти різні стратегії - часто це нові люди", - розповів він.

"Я не можу сказати, що він (досвід 2004 року) ні до чого гарного не привів, усе ж таки кампанія була дуже цікава, сильна кампанія, вона була публічна, і от цей досвід публічної кампанії його абсолютно можна застосовувати, і ми його будемо застосовувати", - заявив Тігіпко.

Крім того, він підтвердив, що пішов з посади радника прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Тігіпко зізнався, що не узгоджував це рішення з главою Кабміну.

"Мені зовсім не треба нічого узгоджувати з прем"єр-міністром, я знаходився в неї в радниках на громадських началах", - заявив політик.

Тігіпко припускає, що Тимошенко не могла на нього за це образитися: "Це зовсім нормальне явище і якщо я прийняв таке рішення, то це моє рішення".

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «На Тігіпка працює "стара" команда Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути