четвер, 26 травня 2011 15:30

На Табачника натравлять КРУ за скандальний ролик

На Табачника натравлять КРУ за скандальний ролик

Народний депутат, член Президії політради "Нашої України" Лілія Григорович звернулася до голови Державної фінансової інспекції з вимогою провести розслідування нецільового витрачення коштів державного бюджету Міністерством освіти на виготовлення ролика щодо популяризації освіти в Україні

На переконання Григорович, "ці витрати є неспівмірними, оскільки в Україні велика чисельність вчителів отримує мізерну зарплату, дослідники не мають коштів для проведення дослідів, занепадають спортивні споруди і молодь не має можливості належним чином готуватись до спортивних змагань".

За словами народного обранця, такі дії Міносвіти є наочним доказом нецільових витрат бюджетних коштів і корупційних схем, які процвітають в держустанові.

Журналіст телеканалу СТБ Сергій Андрушко заявив, що режисер і художник за 4 дні роботи разом отримали 100 тис. грн. Відповідно один знімальний день оплачувався їм з держбюджету 10 і 15 тис. грн. За його словами, актори, дублери, люди для масових сцен обійшлися Міністерству освіти в 44 тис. грн. Розробники креативної концепції в 16 тис. грн.. 7 тис. грн. пішло на непередбачувані витрати (якими вони були – не деталізується). З-поміж витрат, які оплатили міністерство, було й 20 рацій для спілкування вартістю 3200 грн., зазначив журналіст.

Між тим один з засновників фірми, яка начебто робила ролик, екс-прем'єр Віталій Масол повідомив нашому виданню, що фірму ліквідували 6 років тому.

Зараз ви читаєте новину «На Табачника натравлять КРУ за скандальний ролик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути