Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2023 21:51

Спецтема: Війна Росії проти України

На сході відбувається безпрецедентне знищення окупантів – президент

На сході відбувається безпрецедентне знищення окупантів – президент
Робиться все для того, щоб дати українським воїнам більше зброї і потужності для наступу, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: Facebook.com/MinistryofDefence.UA

На сході України відбувається безпрецедентне знищення потенціалу ворога.

Кожен день, який наші герої вистояли в Бахмуті, у Вугледарі, у Мар'їнці та інших містах і громадах – це скорочення російської агресії на тижні. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Сьогодні, як і щодня, я на звʼязку з нашими військовими, з командувачами. Мав кілька нарад. Ситуація на передовій, особливо на Донеччині і Луганщині, залишається вкрай тяжкою. Це буквально бої за кожен метр української землі", – заявив Зеленський.

Президент сказав про значення боїв.

"Кожен метр, виграний там, – це захист усієї нашої держави", – заявив.

"Саме там зараз відбувається безпрецедентне знищення російського потенціалу. Усе, що ворог втратить на нашому Донбасі, він уже не зможе відновити. І це саме той потенціал російської агресії, від якого в керівництві держави-терориста очікували знищення всієї нашої України", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відправили до пекла російських морпіхів, яким уже давали "по зубах"

"Слава кожному й кожній, хто зараз у бою за Україну. Робимо все для того, щоб дати нашим воїнам більше зброї, більш далекобійну зброю й більшу потужність для наступу, що готуємо", – заявив глава держави.

Також президент згадав про День закоханих.

"І сьогодні ж – День закоханих. Я щиро вітаю всіх закоханих із цим святом, із цим днем. І вітаю всіх закоханих в Україну", – сказав Зеленський.

Вчора українські воїни знищили понад 740 окупантів. За 356 днів знищили понад 139 080 окупантів, 6500 ворожих броньованих машин, 3286 танків, 298 літаків і 286 гелікоптерів.

Сили оборони України відбили атаки російських окупантів на Харківщині, Луганщині і Донеччині. Ворог зосереджувався на п'яти напрямках.

Сьогодні українська авіація завдала вісім ударів по районах зосередження окупантів та їхньої військової техніки, а підрозділи ракетних військ та артилерії знищили склади боєприпасів ворога.

Зараз ви читаєте новину «На сході відбувається безпрецедентне знищення окупантів – президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути