четвер, 01 березня 2012 22:50

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

На саміті ЄНП для Тимошенко поставили порожнє крісло

На саміті ЄНП для Тимошенко поставили порожнє крісло

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про важливість збереження для України європейського шляху розвитку. Про це вона написала у своєму листі учасникам саміту Європейської народної партії (ЄНП), який сьогодні відбувається у Брюсселі (Бельгія).

Лист був перекладений англійською мовою та розданий усім учасникам саміту цієї політичної сили. Президент ЄНП Вільфред Мартенс під час свого виступу процитував звернення Тимошенко, повідомляє сайт екс-прем'єр-міністра.

Лідер "Батьківщини" у своєму листі висловила своє бачення пріоритетів і перший з них - зробити все можливе, щоб після зміни внутрішньої ситуації в Україні процес набуття чинності угоди про асоціацію з ЄС був розблокований.

Екс-прем'єр-міністр також поінформувала європейських лідерів про судові процеси над колишнім міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком та тимчасовим виконувачем обов'язків міністра оборони Валерієм Іващенком. Вона вважає за необхідне посилити групи моніторингу та спостереження за проведенням в Україні кампанії з виборів нового складу парламенту.

Вже традиційно для останніх самітів ЄНП у залі, де вони проходять, організатори заходу залишають порожнім крісло для Тимошенко, а на столі встановлюють табличку з її прізвищем та фотографією з написом: "Україні - волю".

Зараз ви читаєте новину «На саміті ЄНП для Тимошенко поставили порожнє крісло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути