четвер, 17 січня 2019 14:10

На Садового написали заяву до поліції

Громадянська мережа "Опора" заявила до поліції на кандидата у президенти, лідера "Самопомочі" Андрія Садового через рекламу без вихідних даних.

 

Активісти помітили білборди Садового без вихідних даних на вулицях Ужгорода та у Тячівському районі. У Хусті роздавали агітаційні листівки також без вихідних даних.

 

На бордах та агітках має міститися інформація про установу, що здійснила друк, дані про тираж і про осіб, відповідальних за випуск, як того вимагає закон про вибори президента, нагадали в "Опорі".

Про дані факти повідомили поліцію за телефоном "102", а також зареєстрували відповідні заяви – із детальним інформуванням правоохоронців про ймовірні ознаки порушення закону.

Представники мережі у Закарпатській області просили прес-службу "Самопомочі" прокоментувати цю ситуацію, але відповіді не отримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп із фракції Порошенка увійшла до штабу Гриценка

Об'єднання "Самопоміч" висунула кандидатом у президенти мера Львова Андрія Садового. Це відбулося на з'їзді партії у Києві.

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Зараз ви читаєте новину «На Садового написали заяву до поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути