четвер, 08 грудня 2011 15:13

На протестах люди самі стають політиками - "ГРОЗА"

На протестах люди самі стають політиками - "ГРОЗА"

Українці є заручниками політтехнологів, які переконують громадян в тому, що політики не мають брати участь в їхніх акціях протестів.

Про це на прес-конференції, присвяченій створенню Громадського Руху Опору "Звільни Україну!" (ГРОЗА) повідомив один з координаторів Олексій Гетьман з "Народної самооборони".

"Прірва, яка зараз існує між політиками і суспільством, - абсолютно штучна і створена зусиллями політтехнологів, які маніпулюють нашою свідомістю. Нас переконують не лише в тому, що ми повинні проголосувати за якогось кандидата, а втому, що це наше власне рішення", - сказав він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Львів — Прип'ять, ми ще живі" - У Львові виступили проти "хамської влади"

Гетьман також навів приклад роботи такого механізму.

"Ви всі пам'ятаєте лозунг "Не вірю". Він з'явився тоді, коли почалася хвиля розчарування політикою президента Ющенка. Бандити не сіли в тюрми, Янукович став прем'єром. Люди почали зневірюватися - гасло спрацювало. Далі з'являється гасло "Вони всі однакові". Воно дало громадянам почуття ліктя - ми хороші, всі вони погані. І потім з'являється гасло "Проти всіх". Ланцюжок маніпуляцій спрацював: 2 мільйони громадян голосують проти всіх, Янукович стає президентом. А зараз з'являється гасло "Нам політики не потрібні", і ми бачимо невеличкі народні бунти", - розповів він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Королевська прийшла під Кабмін зігріти голодних чорнобильців

За його словами, об'єднати протести здатна тільки політична сила.

"Люди повинні усвідомити, що коли вони вийшли на протестну акцію, вони хоч і не на довго, але і самі стали політиками", - вважає Гетьман.

Зараз ви читаєте новину «На протестах люди самі стають політиками - "ГРОЗА"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути