вівторок, 19 квітня 2011 18:17

На прощання з Лісіним приходили в міні-спідницях та червоних туфлях
20

Фото: Фото: Тарас Подолян

У ніч на неділю в автомобільній аварії загинув "регіонал", 46-річний Микола Лісін.

О 1.50 на "Ламборгіні Ґаллардо" він їхав столичною вул. Заболотного у бік Одеської площі зі швидкістю понад 200 км/год. Наскочив на бордюр, авто занесло на узбіччя. Воно врізалося у рекламний щит автозаправки.

Микола Лісін був нардепом останніх трьох скликань. Спочатку пройшов від Соціал-демократичної партії (об'єднаної), потім — від Партії регіонів. Працював у бюджетному комітеті. За останні чотири роки жодного разу не виступав у парламенті. Мав дружину і чотирьох синів. Троє — школярі.

Кажуть, Лісін був бізнес-партнером міністра екології Миколи Злочевського. Разом володіли компанією "Інфокс", що займалася транзитом нафтопродуктів. 2002-го вони фінансували парламентську кампанію СДПУ(о), за чутками. Також Лісіна пов'язували із компанією "Парі", що розробляє надра й добуває природний газ.

У клубі Кабміну сьогодні попрощались із народним депутатом.

Проститись із Лісіним прийшли усі депутати від більшості та спікер ВР Володимир Литвин, президент Віктор Янукович, прем'єр Микола Азаров, глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, радник президента Ганна Герман, глава КМДА Олександр Попов та інші.

Покійного повезли на відспівування до Києво-Печерської Лаври, а потім його поховали на центральній алеї Байкового кладовища.

Зараз ви читаєте новину «На прощання з Лісіним приходили в міні-спідницях та червоних туфлях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

163

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути