Ексклюзиви
неділя, 07 листопада 2010 18:10

На Полтавщині "регіонали" набрали майже половину голосів

На Полтавщині "регіонали" набрали майже половину голосів

На виборах в Полтавську обласну раду за Партію регіонів проголосували 47,5% виборців - "регіонали" отримують 57 мандатів з 120.

Згідно даними Полтавської обласної виборчої комісії, з них 22 депутати пройшли за партійними списками, 35 - за мажоритарними округами.

Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" буде представлена в облраді 18 депутатами, з них 14 пройшли за партійними списками.

Партія "Фронт змін" отримала 8 місць, з них 7 депутатів пройшли за партійними списками. Також в облраді буде представлена партія "Совість України" - 10 депутатів (6 пройшли за партійними списками). Компартія отримало 7 місць (5 за партійними списками), Соціалістична партія - 7 місць (4 за партійними списками), "Сильна Україна" - 6 місць (2 за партійними списками).

Крім того, в Полтавську облраду за мажоритарними округами пройшли троє депутатів від Народної партії, двоє - від партії "Наша Україна", по одному від Української народної партії, та Селянської партії України.

На початку вересня Полтавська облрада прийняла рішення про збільшення кількості депутатів з 90 до 120 чоловік. До місцевих виборів 31 жовтня, БЮТ був найбільшою фракцією в облраді - 29 депутатів. За нею слідували Партія регіонів - 20 депутатів, "Наша Україна - 15 депутатів, СПУ -15 депутатів, КПУ - 7 депутатів, Народний блок Литвина - 4 депутати.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині "регіонали" набрали майже половину голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути