Ексклюзиви
неділя, 17 січня 2010 10:41

На острові Зміїний виборці не зможуть віддати свій голос

На острові Зміїний виборці не зможуть віддати свій голос

Люди, які живуть і працюють на острові Зміїному (село Біле Кілійського району Одеської області - ред.), не зможуть проголосувати, повідомляє у неділю низка одеських ЗМІ, посилаючись на постанову ЦВК N 51 від 9 січня 2010 року "Про скасування постанови ОВК територіального виборчого округу N 145 від 4 грудня 2009 року в частині створення виборчої дільниці N 36 в селі Білому Кілійського району Одеської області ".

"4 грудня комісія територіального виборчого округу N 145 (Ізмаїл) направила до Центрвиборчкому постанову про створення в Білому спеціальної ділянки N 36 ... На Зміїному розташовується прикордонна застава, і він може в принципі вважатися" місцем тимчасового перебування людей з обмеженими можливостями пересування ".

Через те, що формально на острові створено населений пункт, ЦВК визнала утворення спеціальної дільниці незаконним.

Тоді окружна комісія сформувала на острові звичайну дільницю. Але потім, посилаючись на дані Кілійського райвідділу міліції та Державного реєстру виборців, ЦВК заявила, що станом на 9 січня 2010 року, в селищі Білому відсутні зареєстровані громадяни та ліквідувала і звичайну виборчу дільницю", - пишуть ЗМІ.

ЦВК ситуацію поки не коментує.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На острові Зміїний виборці не зможуть віддати свій голос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути