середа, 31 жовтня 2012 12:05

На окрузі Терьохіна члени ОВК ніяк не можуть вирішити, що робити

На окрузі Терьохіна члени ОВК ніяк не можуть вирішити, що робити
Сергій Терьохін впевнено перемагає, але члени ОВК не можуть проголосувати. Фото: epravda.com.ua

Ситуація на одномандатному виборчому окрузі № 211 у Києві, де за перемогу борються двоє діючих народних депутатів України, продовжує бути вкрай напруженою. За підсумками підрахунку 81,39% бюлетенів виборців, лідерство утримує кандидат від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Сергій Терьохін (29,62%, або 23,861 тис. голосів), у той час як показник кандидата від Партії регіонів Ігоря Лисова становить 27,36% , або 22,040 тис. голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без освячення Тимошенко ніхто з опозиціонерів президентом не стане - політолог

ОВК № 211 не вистачає голосів, щоб прийняти протоколи від 29-го ділянки, заявила голова ОВК Олена Вутке (УНП). "Ми намагалися проголосувати, щоб нарешті цих жінок (представників ДВК № 29) відпустити, щоб документи були прийняті в ОВК, тому що законних підстав для перерахунку бюлетенів не було. Ми про це говорили ще тоді, що це (вимога представників Лисова про перерахунок голосів ) порушення. Ми голосували проти цього, але рішення було прийнято більшістю голосів", - сказала Вутке.

За її словами, більшість голосів у ОВК належить представникам Партії регіонів та її сателітам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окрузі "свободівця" Левченка навмисно зіштовхують ящики з бюлетенями - будуть перераховувати

"Заступник голови запропонував поставити мені на голосування питання про перерахунок голосів на всіх цих ділянках, і робота ОВК зірвана, а сама ОВК є недіючою, але ОВК не має права приймати скарги на саму себе", - заявила Вутке, додавши, що не знає, чим закінчиться справа в окрузі, але виступає проти того, щоб припинити повноваження членів комісії.

Як повідомлялося, у зв'язку з триваючим протистоянням до вечора 30 жовтня в приміщення ОВК № 211 прибув сам Терьохін, який заявив, що намагається розібратися з тим, що відбувається в окружкомі: "Я приїхав подивитися, що тут робиться. Це кошмар". Раніше повідомлялося, що представники "Батьківщини" подали до суду скаргу на заступника голови ОВК № 211 Володимира Гриценко (ПР) щодо самовільно розкриття коробки з бюлетенями.

Зараз ви читаєте новину «На окрузі Терьохіна члени ОВК ніяк не можуть вирішити, що робити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути