четвер, 01 листопада 2012 11:51

На окрузі Левченка-Пилипишина рахувати голоси можуть ще дві доби

На окрузі Левченка-Пилипишина рахувати голоси можуть ще дві доби
Фото: chas.cv.ua

На 223 окрузі, де змагається "свободівець" Юрій Левченко та самовисуванець Віктор Пилипишин, рахувати голоси можуть ще дві доби.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів довірена особа Левченка Святослав Крутняк.

За його словами, наразі залишилось 10 дільниць, де прокололи взагалі не були розглянуті. Майже стільки ж члени ОВК відправили на уточнення. "Після вчорашніх провокацій людей спортивної зовнішності почався штучно затягуватися час. Зараз у нас залишилося 10 дільниць, які жодного разу не здали протоколи. Загальна тенденція показує, що ті 10 дільниць, які відправлено на перерахування, це саме ті дільниці, де за даними протоколів з мокрими печатками перемагає Левченко", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемога над Януковичем - не тільки необхідна, але й реальна" - Луценко

Окрім того, за його словами, зараз затягується час, відведений на перерахування голосів, оскільки за законом не можна перераховувати поки не будуть здані всі дільниці. "Є така тенденція, що в перші 2 дні підвозили протоколи ті ДВК, де перемагає Пилипишин, а вже на третій день почали привозити ті дільниці, де перемагає Левченко. Були, навіть, ситуації, коли в коридорі спеціально зривали пломби з коробок з бюлетенями, щоб відразу відправити їх на перерахування. Тобто вже можна сказати, що в цих коробках буди вчинені фальсифікації", - повідомив Крутняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білій Церкві фальсифікували результати голосування - член ОВК

Наразі робота ОВК ще не розпочалася, хоча мала запрацювати ще годину тому. За словами "свободівців", члени ОВК штучно затримують цей процес. Крім того, вони можуть зробити так, щоб представники не приїжджали, або приїжджали не в повному складі. За даними ЦВК, наразі на ОВК№ 223 підраховано 76,23 % протоколів.

Зараз ви читаєте новину «На окрузі Левченка-Пилипишина рахувати голоси можуть ще дві доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути