понеділок, 12 серпня 2019 12:54

На наступному допиті Порошенка можуть використати поліграф

На наступному допиті Порошенка можуть використати поліграф
"До слова, це зовсім не страшно – всі наші працівники проходять таке психофізіологічне дослідження кожен рік", — директор ДБР. ФОТО: Facebook Петро Порошенко

На наступному допиті п'ятого президента Петра Порошенка слідчі Державного бюро розслідувань можуть використати поліграф. Цей допит стане для Порошенка третім.

Про це після сьогоднішнього допиту у своєму Telegram-каналі повідомив директор ДБР Роман Труба.

"Не виключаємо, що наступний допит проведуть із поліграфом. До слова, це зовсім нестрашно – всі наші працівники проходять таке психофізіологічне дослідження кожен рік", — написав Труба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДБР прокоментували справи з Порошенком

Зранку 12 серпня п'ятий президент Петро Порошенко вдруге прийшов на допит до Державного бюро розслідувань. Біля будівлі ДБР на нього чекали 2 мітинги: один за участі прихильників політика, зокрема його дітей; інший — із вимогою засудити Порошенка за нібито привласнення санаторію в Козині. Пізніше стало відомо, що допит тривав 2 години.

Уперше Порошенко прийшов на допит до ДБР 25 липня. Перед візитом Порошенка голова ДБР Роман Труба повідомив, що бюро отримало заяву від його адвоката. У заяві повідомили, що п'ятий президент не зможе прийти на допит і попросили його перенести.

24 липня Порошенко сам прийшов до ДБР із проханням провести допит. Йому відмовили. 17 липня Порошенко не з'явився на допит.

За даними голови ДБР Романа Труби, оприлюдненому в його Telegram-каналі, бюро має 11 кримінальних проваджень, у яких фігурує Петро Порошенко. У партії Порошенка "Європейська солідарність" заперечують наявність проваджень.

Зараз ви читаєте новину «На наступному допиті Порошенка можуть використати поліграф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути