понеділок, 21 липня 2014 05:30

На місці катастрофи "Боїнга" мають працювати експерти під егідою ІКАО - Путін

На місці катастрофи "Боїнга" мають працювати експерти під егідою ІКАО - Путін
Володимир Путін Фото: ru.slovoidilo.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив про необхідність роботи на місці катастрофи малазійського літака повноцінної групи експертів під егідою ІКАО та відповідної міжнародної комісії.

"Сьогодні там вже працюють представники Донбасу, Донецька, представники МНС України, експерти Малайзії. Але цього недостатньо", - заявив він.

"Необхідно, щоб на місці катастрофи працювала повноцінна група експертів під егідою ІКАО, відповідна міжнародна комісія", - вважає Путін.

За його словами, потрібно зробити все для забезпечення "її повної, абсолютної безпеки, забезпечити необхідні для її роботи гуманітарні коридори".

Також президент РФ заявив, що Москва зробить від себе все можливе, щоб військова фаза конфлікту на Україні перетекла в мирні переговори.

"Зі свого боку Росія зробить все, що від нас залежить, щоб конфлікт на сході України перейшов з сьогоднішньої військової фази у фазу обговорення за столом переговорів мирними і виключно дипломатичними засобами", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «На місці катастрофи "Боїнга" мають працювати експерти під егідою ІКАО - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути