субота, 08 вересня 2012 15:47

На Михайлівській площі пролунав останній дзвінок Януковичу

На Михайлівській площі пролунав останній дзвінок Януковичу
На Михайлівській площі люди починають розходитися. Фото: lb.ua

На Михайлівській площі у Києві продовжується акція на підтримку телеканалу ТВі, але люди вже починають розходитися. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На сцені виступають відомі музиканти, зокрема, гурт "ТНМК". Перед виступом лідер гурту Фагот наголосив: "Гайки зараз підкручують не тільки тим, хто має підприємство. Гайки закручують всім, хто думає. Коли мені говорить людина, що від неї нічого не залежить, у мене виникає агресія: "Ти що взагалі тупий? Що значить, що від тебе нічого не залежить?". Я радий,що тут зібралися люди, які розуміють, що саме від них залежить все. Хочеться вірити, що те, що ми тут стоїмо, допоможе ТВі і канал включиться по всій країні. Це тільки початок".

Також зі сцени продовжують виступати різні громадські активісти та політики.

Так, зокрема, голова Інституту масової інформації Вікторія Сюмар переконана, що тиск на телеканал відбувається через те, що влада боїться свого народу.

"Янукович пам'ятає Помаранчеву революцію, коли ми всі були тут разом і нас було багато. Тоді ми перемогли. Він боїться, що ми переможемо і в цей раз", - сказала вона.

Сюман також підкреслила, що зараз більшість каналів не роблять новини для людей, а роблять їх для однієї людини — президента Віктора Януковича.

"Кожен тиск породжений страхом. Ми переможемо, коли не будемо боятися. Ми відстоїмо ТВі і тільки так ми відстоїмо наші права", - наголосила вона.

Також організатори запросили людей взяти у руки свої ключі від будинків чи машин, підняти їх догори та задзеленчати.

"Це останній дзвінок Януковичу і всім тим, хто обмежує свободу слова. Хай вони бояться цього дзвіночка", - закликали організатори зі сцени.

Зараз ви читаєте новину «На Михайлівській площі пролунав останній дзвінок Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

111

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути