субота, 18 травня 2013 12:05

На марші ПР пропагують, що "Свобода" перетворює Україну на гетто

На антифашистському марші роздають листівки, де партію "Свобода" називають фашистами. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У листівках йдеться, що "Свобода" перетворює Україну на гетто і про це свідчать події останніх днів. Кілька десятків чоловіків роздають ці листівки всім охочим.

У ній йдеться, що партія використовує парламентську трибуну для розповсюдження ідеології расизму, ксенофобії та ворожнечі.

"Наявність нацистської партії у парламенті є прямою загрозою демократії. Це дискредитує Україну перед очима міжнародної спільноти, що від тепер сприймає нашу країну як небезпечне нацистське гетто. До Верховної Ради увійшла агресивна націоналістична партія", - йдеться у тексті.

Автор: Фото Андрій Жигайло
 

Назва партії зображена зі знаком "SS" замість правильної назви "Свобода". Також на листівці лідер "свободівців" Олег Тягнибок зображений у формі "есесівця" та з прапором нацистської Німеччини. Листівка підписана сайтом www.borodba.org.

Наразі колона проходить повз метро "Арсенальна", розтягнувшись від станції до Парку Слави.

Зараз ви читаєте новину «На марші ПР пропагують, що "Свобода" перетворює Україну на гетто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути