субота, 15 вересня 2012 17:09

На "Марші мільйонів" почубилися націоналісти та антифашисти, а ідеологи закликають "робити майдан"
24

Точну кількість мітингувальників так і не змогли нарахувати
Фото: Фото: Reuters/ Facebook

У Москві пройшов "Марш мільйонів", який в поточний момент завершується на проспекті Академіка Сахарова. Тим часом лідер "Лівого фронту" Сергій Удальцов закликав учасників опозиційного мітингу не розходитися щонайменше до 22.00 і влаштувати "майдан".

"Мітинг по суті закінчився. Зараз починається наш" майдан ". Москва сьогодні наша!" - закликає Удальцов. Однак, незважаючи на його заклик, більшість людей розходяться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві люди вийшли на багатотисячний "Марш мільйонів"

На даний момент у мітингу після "Маршу мільйонів" в центрі Москви, за даними московської поліції, беруть участь близько 11 тисяч осіб.

Незважаючи на заклики до спокою і постійні нагадування, що погляди можуть бути різними, але мета у всіх одна, "Марш мільйонів" без бійок не обійшовся. У невеликій, але малоприємній бійці, зійшлися на проспекті Сахарова представники націоналістичних рухів і їх ідеологічні противники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москву стягуються внутрішні війська - сьогодні там заплановано "Марш мільйонів"

Свідки кажуть, що розпалили бійку націоналісти. За традицією вони стали вигукувати власні гасла у бік натовпу, штовхатися і вести себе провокаційно. У відповідь їм полетіли пляшки, дрібні камені і палиці. Переміг натовп, який провокаторів, як відомо, не дуже шанує. У підсумку лідер націоналістів отримав палицею по голові, його підтримка позбулася прапорів і квітчастих шарфів. Провокаторам довелося піти.

Зараз ви читаєте новину «На "Марші мільйонів" почубилися націоналісти та антифашисти, а ідеологи закликають "робити майдан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути