середа, 30 березня 2011 16:48

На малій батьківщині Януковича до його приїзду поремонтують дороги

На малій батьківщині Януковича до його приїзду поремонтують дороги

До приїзду президента Віктора Януковича на його батьківщині в Єнакієвому відремонтують дороги більше ніж 13 мільйонів гривень.

Про це повідомляє портал державних закупівель.

За даними порталу служба автомобільних доріг у Донецькій області провела закупівлі на поточний ремонт доріг загального користування, що проходять по території міст Донецької області: лот 1 - а/д Донецьк-Харцизськ-Амвросіївка-КПП "Успенка", км 2+860 - 8+760, що проходить по території м.Донецьк; лот 2 - а/д Горлівка-Єнакієве, км 7+400 - 14+950, що проходить по території м.Єнакієве

У торгах перемогло КП "Шляхове ремонтно-будівельне управління", яке отримає 699 999.63 грн. за роботу. Ще одним переможцем стало Єнакієвське підрядне спеціалізоване дорожнє ремонтно-будівельне управління ВАТ "Облдоррембуд". Ціна угоди 640 977.67 грн.

У свою чергу управління житлово-комунального господарства Єнакієвської міськради Донецької області замовило послуги з поточного ремонту доріг у місті.

Роботи виконає Єнакієвське підрядне спеціалізоване дорожнє ремонтно-будівельне управління ВАТ "Облдоррембуд", яке отримає за це два транші 998 388.3 грн. і 998527.92 грн.

Крім того більше 10 мільйонів буде витрачено на ремонт двох вулиць – проспекта Берегового та проспекту Металургів – які мають відремонтувати до 15 квітня.

Роботи виконають ТОВ "Донтехнобуд на попередню суму угоди 8 050 000 грн та ТОВ "Дон асфальтобетон" на суму 2 100 000 грн.

Як відомо, 15 відзначатимуть 90-ліття з дня народження льотчика Георгія Берегового.

Янукович обіцяв землякам приїхати на це святкування.

Зараз ви читаєте новину «На малій батьківщині Януковича до його приїзду поремонтують дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути