четвер, 30 червня 2011 13:06

На майно Тимошенко наклали арешт - ГПУ

На майно Тимошенко наклали арешт - ГПУ

На частину майна екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка накладено арешт, стверджує заступник генерального прокурора Михайло Гаврилюк.

"У всіх кримінальних справах, які сьогодні спрямовані в суд, на майно обвинувачених накладено арешт", - сказав Гаврилюк на брифінгу в четвер.

На запитання, чи стосується це майна Тимошенко і Луценка, Гаврилюк відповів: "Без винятку".

Гаврилюк нагадав, що згідно з позовом, який пред'явив МВС Луценку, збитки, завдані ним державі, оцінюються в сумі 978 тис. грн.

За його словами, для забезпечення позову на частину майна та рахунки Луценка накладено арешт на суму понад 1,7 млн. грн.

У той же час, Гаврилюк відмовився розповідати, в яку суму оцінюється майно Тимошенко, на яке накладено арешт.

При цьому заступник генпрокурора підкреслив, що процес виявлення майна, яке належить обвинуваченим, триває. Він уточнив, що виявляється також майно, оформлене на родичів.

Нагадаємо, раніше брат екс-міністра внутрішніх справ Сергій Луценко зізнався, що не знає, яке конкретно майно його брата заарештовано.

"Але я знаю дуже чітко, що його доля є в батьківській квартирі, де зараз проживаю я. Вона залишилася мені, ми ніколи її не ділили. Це оформлена спадщина. Мені подзвонили знайомі з БТІ і сказали, що в грудні прийшла заборона на відчуження майна. Я зрозумів, що це і є арешт на квартиру", - зауважив Сергій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «На майно Тимошенко наклали арешт - ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути