четвер, 06 лютого 2014 15:32

На Львівщині встановили білборд із козаком, з якого знущався "Беркут"

Біля міста Рави-Руської, на Львівщині на автомобільній дорозі регіонального значення Р40 "Рава-Руська – Судова Вишня" встановили білборд, на якому зображено портрет Михайла Гаврилюка.Це протестувальник, з якого під час сутичок на вулиці Грушевського у Києві знущалися працівники "Беркута".

На щиті написали "Нація існує доти, доки існують ЛЮДИ, готові її захищати. Слава Україні! Героям Слава!", повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Білборд встановили з ініціативи Рава-Руської міськради.

"Нам не треба русифікованих героїв, у нас є свої, українські. І не треба чекати 100 років, як буває в нашій країні, щоб назвати українця героєм, треба зробити це зараз. Цим білбордом ми хотіли показати, що в Україні є люди, справжні нащадки козаків, які готові до останнього відстоювати не лише свою честь та гідність, а й свою країну та народ. Ми повинні боротися за краще життя в країні, йти до кінця", – каже міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейці, росіяни та китайці хочуть "купити" автодороги України

Протягом місяця планують встановити ще кілька щитів із іншими героями Майдану. Рік тому на міжнародній трасі поряд із цвинтарем Рава-Руська міськрада встановила білборд із зображенням Миколи Азарова в автомоблі та надписом "Знову папєрєднікі гроші на дороги укралі?".

 

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині встановили білборд із козаком, з якого знущався "Беркут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути