вівторок, 05 жовтня 2010 16:31

На Луганщині два рази стріляли в кандидата від "Батьківщини"

На Луганщині два рази стріляли в кандидата від "Батьківщини"
На Луганщині скоєно напад із застосуванням вогнепальної зброї на кандидата в депутати Алчевської міської ради від партії "Батьківщина" Павла Лисянського.

Як повідомляє прес-служба партії, в ніч з 4 на 5 жовтня в Алчевську Лисянський отримав два вогнепальних поранення. Стріляли двоє невідомих.

Зараз кандидат у депутати перебуває в хірургічному відділенні Алчевської лікарні, де йому зробили операцію. За фактом нападу порушено кримінальну справу.

"Павло Лисянський є відомою в місті людиною, активістом і лідером студентського самоврядування. Він - перший заступник голови Алчевської міської організації нашої партії і голова "Молодої Батьківщини", - повідомив голова Алчевської міської організації партії Артем Саліхов.

У партії повідомили, що у них "є всі підстави пов'язувати напад на Лисянського саме з його реєстрацією в якості кандидата в депутати міської ради".

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що 8 вересня в місті Бориспіль Київської області невідомий вистрілив в ноги 28-річному депутату Київської обласної ради.
Зараз ви читаєте новину «На Луганщині два рази стріляли в кандидата від "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути